0494 66 77 06

Wie zijn wij?

Kom meer te weten over ons!

King Clean bestaat al meer dan 14 jaar en is de juiste partner met zijn diensten.
Wij werken hier enkel met enthousiaste en ervaren werknemers die bekwaam zijn en een passie voor het vak hebben.
Wij doen het het reinigen van ramen en omlijstingen, veranda’s, dakgoten, rolluiken, gevels, daken, opritten enz.
Door de jaren heen hebben wij onze diensten, producten en materialen weten te optimaliseren naar de behoeften van onze klanten.

Elke dag opnieuw streven wij naar dezelfde doelen om onze kwaliteit hoogstaand te houden. Dit betreft correcte afspraken maken met
de klant en deze nakomen. Hierdoor kunnen wij u dan ook een uitstekende en uiterst kwaliteitsvolle service garanderen.

Voor wie?

Wij staan beschikbaar voor zelfstandigen, particulieren, winkels en bedrijven. Dit kan voor klanten met een vastgestelde periodiek, als ook klanten die sporadisch gebruik zouden willen maken van onze diensten.

Wat bieden wij aan?

Een kwaliteitsvolle, correcte en stipte uitvoering van uw werken (met een glimlach). Het is duidelijk dat wij een correcte dienstverlening, stiptheid en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Met andere woorden al onze opdrachten, groot of klein, worden tot in het detail afgewerkt. Bij al onze diensten geven wij een onberispelijke serive. Hiermee willen wij ons onderscheiden van andere bedrijven. Als ook maken wij graag voor professionelen en particulieren gratis een prijsofferte zonder enige verplichtingen. Naast het traditoneel wassen van ramen zijn we ook gespecialiseerd in osmose reinigingen, alpinisme werken (met touwen) en vele andere diensten zoals het reinigen van gevels, daken, opritten. Als ook het voor (anti mos) en nabehandelen (coating) van daken en gevels.

Waar?

Ons werkgebied bestrijkt zich grotendeels over Antwerpen. Hieronder vind u enkele gemeentes waar wij in werken maar wij staan altijd open om nieuwe plaatsen te verkennen.

 1. Burcht
 2. Zwijndrecht
 3. Linkeroever
 4. Melsele
 5. Beveren
 6. Sint-Niklaas
 7. Merksem
 8. Brasschaat
 9. Schote
 10. Sint-Job
 11. Brecht
 1. Schilde
 2. Zoersel
 3. Wijnegem
 4. Borsbeek
 5. Wommelgem
 6. Mortsel
 7. Zandhoven
 8. Viersel
 9. Oelegem
 10. Wilrijk
 11. ...

Heeft u grote interesse in ons werk?
Aarzel niet en vraag hier meteen een gratis offerte aan!